Hygienic Power RacksHygienic Power Racks
HygienicPowerRacks

AKM is verdeler van de unieke Hygienic Power Racks.
Door hun flexibiliteit worden alle in te richten ruimtes optimaal benut. Het sterke karakter gecombineerd met de duurzame materie maken ze een plezier om mee te werken. Komt hierbij dat ze aan alle voorschriften voldoen, een serieuze meerwaarde bij elke klant.
Ook in labo’s, vochtige omgevingen en pure droge stockage onderscheiden ze zichzelf.

Met dit exclusieve kunststofrek en onze klantgerichte manier van denken kunnen we wel degelijk het verschil maken, niet enkel als leverancier, maar ook als partner. We staan klaar voor grote en kleine projecten, en werken alle details graag op maat uit. Contacteer ons gerust voor verdere informatie.

Een rek met sterke punten

Ideaal voor:

GROOT KEUKEN

VOCHTIGE RUIMTES

DROGE STOCKAGE

KOEL/VRIES RUIMTES

Verrijdbaar rek
AKM bv - Hygienic Power Racks
AKM bv - Hygienic Power Racks

Oersterk en stabiel dankzij inwendige staalprofielen

De staanders en dwarsbalken als lastdragende onderdelen hebben een stalen kern die voor draagkracht en duurzaamheid zorgt. Het unieke ontwerp van de staanderverbindingsstukken (boven en onder) zorgt voor uitstekende kruisstabilisatie.
Het draagvermogen per schap is 150 kg.

Temperatuurvast van -30°C tot +88°C

Ideaal voor vries- en koelruimten met een temperatuur van maximaal -30°C en voor een vochtige omgeving. Zelfs zout water en zeelucht kunnen de rekken niet aantasten.

Oxideert niet

Voor gebruik in elke ruimte, nat of droog. Dankzij het gladde oppervlak van polypropylene en de afwezigheid van lassen of naden roesten de rekken niet na het wassen of op natte of vochtige plaatsen.

Duurzaam materiaal: staal-in-kunststof

Naadloos

Uiterst hygiënisch

Vaatwasmachine bestendig

Onderhoudscomfort

Het gladde oppervlak is makkelijk af te nemen. Het heeft geen lassen, zodat vloeistof en vuil niet in naden belanden. Alle onderdelen kunnen in de afwasmachine. Het gemak van het reinigen maakt het makkelijk om te werken volgens de HACCP-richtlijnen, in een hygiënische ruimte.

Chemisch bestendig

Makkelijk en snel monteren, demonteren en aanpassen

Bouw elke gewenste configuratie voor elke mogelijke ruimte.
Elk onderdeel is verkrijgbaar in diverse maten, waarmee u voor elke ruimte een efficiënte indeling kunt ontwerpen.

100% VEILIG

NSF + HACCP gekeurd

De rekken bieden superieure stabiliteit, duurzaamheid en de flexibiliteit die vereist is voor keukens die voldoen aan de HACCP-vereisten.

Floor Track System
AKM bv - Hygienic Power Racks